Skip to content
Eventos baleares

24 de mayo de 2018: CONFERENCIA: EL NOU MARC EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES.

Captura de pantalla 2018-05-10 a las 16.41.57

Apreciado lector,

El día de hoy A definitivas se enorgullece de poder informar sobre la jornada«El nou marc europeu de protecció de dades» que tendrá lugar el jueves 24 de mayo a las 17 horas en el Col·legi de Graduats Socials de les Illes Balears.

Durante la jornada se analizarán los principales ejes de esta reforma, especialmente el Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), la Propuesta de Reglamento sobre privacidad y comunicaciones electrónicas y las interacciones entre ambas normas.

A continuación pasamos a detallar el programa:

  • 17.00 h Benvinguda. Sra. Apol.lònia Julià, Presidenta del Il.lustre Col.legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears.
  • 17.05 h Introducció al marc legal de protecció de dades: aspectes clau del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016, a càrrec de la Sra. Mònica Vilasau, professora dels Estudis de Dret i Ciències Polítiques de la UOC i directora del postgrau de Protecció de Dades.
  •  17.35 h Principals obligacions de responsable i encarregat del tractament. Drets de l’afectat. Les autoritats de control. Sra. Joana Marí Cardona. Advocada experta en protecció de dades. Professora col.laboradora del Postgrau en Protecció de Dades de la UOC.
  • 18.05 h La Proposta de Reglament sobre la privacitat i les comunicacions electròniques i la interacció amb el RGPD, a càrrec Sra. d’Antònia Paniza, Professora Titular de Dret Civil. Universitat de les Illes Balears. Professora col.laboradora del Postgrau en Protecció de Dades de la UOC. Civil.
  • 18.35 h Torn de preguntes i debat
  • 19.00 h Finalització

La asistencia a la jornada es libre y gratuita, pero es imprescindible que te inscribas en el siguiente enlace:

https://www.cgsbaleares.com/agenda/ficha_evento.es.html?ce=2356

Atte. El equipo de A definitivas.

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: